ResetTheHotKey error - Technical Support/Bug Reporting - WarpPortal Community Forums

Jump to content


Photo
- - - - -

ResetTheHotKey error


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Wosungree

Wosungree

    Amateur Blogger

  • Members
  • 209 posts

Posted 21 October 2010 - 02:05 PM

"attempt to call a nil value"

This error message is getting annoying--how can I get rid of it?

EDIT: I only get this error when I run the Ragnarok Free/Valkyrie clients. All clients are fully updated, so I don't know what's causing this.

Edited by Wosungree, 21 October 2010 - 02:15 PM.

  • 0

#2 Axylus

Axylus

    Too Legit To Quit

  • Members
  • 1806 posts
  • LocationEngland, United Kingdom

Posted 21 October 2010 - 02:18 PM

We need more details.
  • 0

#3 Wosungree

Wosungree

    Amateur Blogger

  • Members
  • 209 posts

Posted 21 October 2010 - 02:19 PM

I need more details on what details you need.

OS: Windows XP
  • 0

#4 robley

robley

    I made it Off Topic

  • Members
  • 28 posts

Posted 21 October 2010 - 02:22 PM

i get the same error
  • 0

#5 Deia

Deia

    I am New.

  • Members
  • 2 posts

Posted 21 October 2010 - 03:31 PM

We need more details.


Windows Vista Home Edition, 32 Bits on a laptop with Core 2 Duo with an S3 video card and Realtek High Definition Audio.

When starting the Valkyrie client I get two popup errors even before the client opens, the second one happens when I close the first one.

The title of the error is ResetTheHotKey, and the content is "attempt to call a nil value". The second error has the same content as the first one. After closing the second error, the client starts, but it has no sound at all. It behaves normally but soundless till login screen, although it seems to lag a little longer than usual before opening the ESRB screen.

Since I have no server to log on I can't report anything further than this.
  • 0

#6 Axylus

Axylus

    Too Legit To Quit

  • Members
  • 1806 posts
  • LocationEngland, United Kingdom

Posted 21 October 2010 - 03:46 PM

It seems that the Valkyrie client hasn't yet been completely updated for Renewal. This should be fixed by the time maintenance has finished.

Edited by richard, 26 March 2012 - 02:23 AM.

  • 0

#7 Deia

Deia

    I am New.

  • Members
  • 2 posts

Posted 21 October 2010 - 04:04 PM

It seems that the Valkyrie client hasn't yet been completely updated for Renewal. This should be fixed by the time maintenance finishes.


The popups are gone, still no sound in the login screen though...
  • 0

#8 megazonbomb

megazonbomb

    I am New.

  • Members
  • 6 posts

Posted 21 October 2010 - 04:49 PM

when i press on the valk.exe, it updates itself then where the patch client ussually opens a box opens with two boxes in the top left corner one with arrows pointing a stick figure and the other with some weird 12 symbol, and the rest is grey. Can some help me in the matter?
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users