Belated Saint Valentine's - Ragnarok Online - WarpPortal Community Forums

Jump to content


Photo

Belated Saint Valentine's


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 RoadGamerCarlo81

RoadGamerCarlo81

    I made it Off Topic

  • Members
  • 70 posts
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:Thor

Posted 16 February 2020 - 11:11 AM


Προσευχή εναντίον του Μαλέ
Θεέ, ο Κύριός μας, βασιλιάς των αιώνων, παντοδύναμος και Παντοδύναμος, εσείς που έκανε τα πάντα και που μεταμορφώνουν τα πάντα απλά από τη θέλησή σας. εσύ που άλλαξε σε δροσιά τις φλόγες του επταπλάσιου θερμού κλιβάνου και προστατέψατε και σωστά τα τρία ιερά σας παιδιά: Είστε ο γιατρός και ο γιατρός της ψυχής μας. Είστε η σωτηρία εκείνων που στρέφονται προς σας. Σας παρακαλώ να κάνετε αδύναμα, να εξορίσετε και να εξοντώσετε κάθε διαβολική εξουσία, παρουσία και μηχανισμό. κάθε κακή επιρροή, κακή συμπεριφορά ή κακό μάτι και όλες οι κακές ενέργειες που απευθύνονται σε μένα.

Όπου υπάρχει ζήλος και κακία, δώσε μου μια αφθονία καλοσύνης, αντοχής, νίκης και φιλανθρωπίας. Κύριε, κυνηγάς τον άνθρωπο, σε παρακαλώ να φτάσεις στα δυνατά σου χέρια και στα πιο υψηλά και δυνατά σου χέρια και να έρθεις στη βοήθειά μου. Στείλε τον άγγελο της ειρήνης πάνω μου, για να με προστατεύσει το σώμα και την ψυχή. Μπορεί να κρατήσει τον κόλπο και να καταστρέψει κάθε κακή δύναμη, κάθε δηλητήριο ή κακία που επικαλείται εναντίον μου από διεφθαρμένους και ζηλόφρονους ανθρώπους.

Στη συνέχεια, υπό την προστασία της εξουσίας σας, μπορώ να τραγουδήσω με ευγνωμοσύνη, "Ο Κύριος είναι η σωτηρία μου. από ποιους πρέπει να φοβάμαι; Δεν φοβούμαι το κακό γιατί είσαι μαζί μου, ο Θεός μου, η δύναμή μου, ο ισχυρός Κύριός μου, ο Κύριος της ειρήνης, ο πατέρας όλων των εποχών ».


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users