Guild Vault Items Missing - Bug Reporting - WarpPortal Community Forums

Jump to content


Photo

Guild Vault Items Missing


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 ChibiLord

ChibiLord

    I made it Off Topic

  • Members
  • 18 posts

Posted 27 July 2011 - 06:02 PM

I just checked the guild vault today and found everything that used to be inside completely gone.
The history does not show any signs of guild members removing any times from the vault.
Anyone else having this problem?

Edited by ChibiLord, 27 July 2011 - 06:02 PM.

  • 0

#2 manifuelt

manifuelt

    Amateur Blogger

  • Members
  • 295 posts
  • LocationSeattle, WA
  • Playing:Dragon Saga
  • Server:Vyvern

Posted 28 July 2011 - 12:47 AM

I just checked the guild vault today and found everything that used to be inside completely gone.
The history does not show any signs of guild members removing any times from the vault.
Anyone else having this problem?


i have this problems also, i thought the guild leader changed the privilege somehow.. but it happens with other guild members, guild leader, guild vice as well.
  • 0

#3 Nolanvoid

Nolanvoid

    Nolan Smash!

  • Retired
  • 2024 posts
  • Playing:Dragon Saga

Posted 28 July 2011 - 02:24 PM

Are there any other guild leaders with this issue?
  • 0

#4 Miname

Miname

    Too Legit To Quit

  • Members
  • 2184 posts
  • LocationDefinitely in my zone
  • Playing:Dragon Saga
  • Server:Spamonica

Posted 28 July 2011 - 08:32 PM

Are there any other guild leaders with this issue?

Yes, all the items in the vault are missing.
The gold is still there, but when I attempt to bid for EW I receive an error saying "Please create guild vault."

Edited by Miname, 28 July 2011 - 08:36 PM.

  • 0

#5 manifuelt

manifuelt

    Amateur Blogger

  • Members
  • 295 posts
  • LocationSeattle, WA
  • Playing:Dragon Saga
  • Server:Vyvern

Posted 28 July 2011 - 09:49 PM

we cant put gold in it, no history of item being taken out.

my other alt guilds got the same problem.


i cant bid on EW, are we not gonna have one this week because of this problem?

Edited by manifuelt, 29 July 2011 - 12:17 AM.

  • 0

#6 Nolanvoid

Nolanvoid

    Nolan Smash!

  • Retired
  • 2024 posts
  • Playing:Dragon Saga

Posted 29 July 2011 - 04:04 PM

Can everyone PM me what items you may have had in there?
  • 0

#7 manifuelt

manifuelt

    Amateur Blogger

  • Members
  • 295 posts
  • LocationSeattle, WA
  • Playing:Dragon Saga
  • Server:Vyvern

Posted 29 July 2011 - 04:09 PM

Posted Image

thats not what im worried.

I CANT BID FOR EW!

says create guild vault.


EDIT: nvm. the bidding time is already over.

Posted Image

Edited by manifuelt, 29 July 2011 - 04:27 PM.

  • 0

#8 Azentaicho

Azentaicho

    Amateur Blogger

  • Members
  • 106 posts
  • LocationOn the PC
  • Playing:Dragon Saga
  • Server:Uh?

Posted 29 July 2011 - 08:42 PM

Darn, I have this issue now too. I had Imperial Chest, Boots, and Shoulderguard set parts in there.

Edited by Azentaicho, 29 July 2011 - 08:42 PM.

  • 0

#9 manifuelt

manifuelt

    Amateur Blogger

  • Members
  • 295 posts
  • LocationSeattle, WA
  • Playing:Dragon Saga
  • Server:Vyvern

Posted 29 July 2011 - 08:51 PM

i think they're fixing it.

http://forums.warppo...ia-wars-730731/
  • 0

#10 Nolanvoid

Nolanvoid

    Nolan Smash!

  • Retired
  • 2024 posts
  • Playing:Dragon Saga

Posted 01 August 2011 - 11:31 AM

@manifuelt Do you know the exact error message your received from bidding?
  • 0

#11 manifuelt

manifuelt

    Amateur Blogger

  • Members
  • 295 posts
  • LocationSeattle, WA
  • Playing:Dragon Saga
  • Server:Vyvern

Posted 01 August 2011 - 12:16 PM

@manifuelt Do you know the exact error message your received from bidding?


it says, please create guild vault.
  • 0

#12 Nolanvoid

Nolanvoid

    Nolan Smash!

  • Retired
  • 2024 posts
  • Playing:Dragon Saga

Posted 03 August 2011 - 01:38 PM

The issue should be fixed now.
  • 0

#13 wicked57panel

wicked57panel

    I am New.

  • Members
  • 1 posts

Posted 10 August 2011 - 08:21 AM

I am having the same issue with my guild vault also is or are they fixing the issue??? and every time i try to withdraw gold it wont let me???Posted Image

Edited by wicked57panel, 10 August 2011 - 12:43 PM.

  • 0

#14 AkatsukiKawa

AkatsukiKawa

    Amateur Blogger

  • Members
  • 271 posts
  • Playing:Dragon Saga

Posted 10 August 2011 - 09:08 AM

It was fixed before, but after todays patch (August 10th), the items in guild vault are missing again....

Posted Image

Please fix it again....

Edited by AkatsukiKawa, 10 August 2011 - 09:39 AM.

  • 0

#15 Nolanvoid

Nolanvoid

    Nolan Smash!

  • Retired
  • 2024 posts
  • Playing:Dragon Saga

Posted 10 August 2011 - 03:55 PM

Thanks, we believe we found the issue for this as well. We'll have it fixed soon before the Emporia bidding period ends.
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users