9/4 Update error - Reinstall your merc/homun AI to fix. - Homunculus Headquarters - WarpPortal Community Forums

Jump to content


Photo
- - - - -

9/4 Update error - Reinstall your merc/homun AI to fix.


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 DrAzzy

DrAzzy

    Really Azzy? Already?

  • VMod Retired
  • 15606 posts
  • LocationNew England
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:Chaos-Clandestine Society

Posted 04 September 2013 - 12:23 PM

The 9/4 update pushed out a bad AI.lua and AI_M.lua into USER_AI, which will give you an error referring to GetItems()

 

Reinstall AzzyAI or whatever AI you are using to resolve the issue. 


  • 0

#2 Raikouryuu

Raikouryuu

    I am New.

  • Members
  • 1 posts

Posted 05 September 2013 - 01:52 AM

how to reinstall it? sorry im a newbie at all


  • 0

#3 Rotine

Rotine

    Awarded #1 Troll

  • Members
  • 755 posts
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:Chaos

Posted 05 September 2013 - 02:34 AM

how to reinstall it? sorry im a newbie at all

 

Since I assume you've already patched RO, then you need to download Azzy AI again, or if you still have a copy saved somewhere, then just unzip it and put it to the User_AI folder. Just follow the installation instruction.
 

You basically just repeat what you did when you first installed it.

 

 

In case someone has not patched yet, what I did was copy the contents of my User AI folder, then after I finished patching, I pasted the contents back and just selected overwrite. That way I still retained all my AI settings. I guess I'm too lazy to edit my AI Config again.


  • 0

#4 hernanidude

hernanidude

    Amateur Blogger

  • Members
  • 115 posts
  • Playing:Nothing

Posted 05 September 2013 - 12:49 PM

You don't need to reinstall everything, just like Azzy said, you only need to replace the AI.lua and AI_M.lua files with Azzy ones (if you still have the zip file or you need to download it, just replace that 2 files and you're set)... no need to edit config or any other files again.


  • 0

#5 Kei23

Kei23

    Awarded #1 Troll

  • Members
  • 584 posts
  • LocationAlabama
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:Chaos, Odin

Posted 11 October 2015 - 09:56 PM

re installed it already but I'm still getting an error message

 message_zpscaj54rlm.png


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users