"Client needs to be patched" - Technical Support - WarpPortal Community Forums

Jump to content


Photo

"Client needs to be patched"


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 ShifterVortex

ShifterVortex

    I am New.

  • New Members
  • 4 posts

Posted 16 March 2018 - 08:10 PM

I have been experiencing problems lately regarding in starting the game after character selection. After selecting the character, it then goes to the loading screen, loads a bit and then shows an error screen saying "Client needs to patched, please run patcher first". I have done a clean reinstall of the game 2 times and the problem still persists. I havent looked for the corrupted files because i have no knowledge of doing so ahahaha. This happened after the latest update on March 14, i've only updated yesterday and then started to experience the problem. I really love this game and i would be devasted to be unable to play it anymore. Help.
  • 0

#2 Popcorn

Popcorn

    Woodie-Holic

  • Dragon Saga Staff
  • 5425 posts
  • LocationGermany, Europe, Earth, Milky Way, Universe
  • Playing:Dragon Saga

Posted 17 March 2018 - 12:19 AM

Can you please try again and tell us if the problem persists?

 


  • 0

#3 RupsuPetteri

RupsuPetteri

    I am New.

  • Members
  • 1 posts

Posted 18 March 2018 - 08:34 AM

Same has happened to me, I was able to login once but then it just says that Client needs to be patched when I tried again. I've reinstalled many times but doesn't work so I guess I won't be able to play for now.


  • 0

#4 Popcorn

Popcorn

    Woodie-Holic

  • Dragon Saga Staff
  • 5425 posts
  • LocationGermany, Europe, Earth, Milky Way, Universe
  • Playing:Dragon Saga

Posted 18 March 2018 - 09:22 AM

Please provide me with a screenshot of your patcher and a screenshot of the game where the titlebar of the window is visible (aka windowed mode not fullscreen).

I know that this problem happens randomly but not constantly and for some at all.

 


  • 0

#5 TheBeholderXX

TheBeholderXX

    I am New.

  • New Members
  • 3 posts

Posted 19 May 2018 - 06:40 AM

Thanks for looking into this in advance. it seems that i have this error as well.


  • 0

#6 LOLIDK999

LOLIDK999

    I am New.

  • Members
  • 9 posts

Posted 13 January 2020 - 08:20 AM

Hey fellows, I'm having the same problem now, need help. tq

 


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users