Dragon Saga Trivia: Dungeon Edition [Complete] - Dragon Saga Community Chat - WarpPortal Community Forums

Jump to content


Photo
- - - - -

Dragon Saga Trivia: Dungeon Edition [Complete]


  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1 Dragonlark

Dragonlark

    Technically Minded

  • Community Managers
  • 2092 posts
  • Playing:Dragon Saga

Posted 26 July 2018 - 02:18 PM

Dragon Saga Trivia – Dungeon Edition

 

Participate in our Special Dungeon Trivia event for a chance at awesome rewards!

 

Rules
- You qualify for a raffle if you answer all 10 questions correctly by choosing the correct answer from a multiple choice
- 3 winners will be chosen randomly from all participants who answered all 10 questions correctly
- Please post your IGN along with the answers to qualify for the raffle

- Only one post per person in this thread, please include all of your answers in the same post

 

 

 

Prizes
All 3 winners will get:

10 [Event] Enchant Insurance Scrolls
5 [Event] Reinforced Enchant Insurance Scrolls
1 [Event] Mount – the winner can chose one of the following:

 - Mr. Husky

grafik-2.png

 - Hover S-201

grafik-3.png

 - Hover X-201

grafik-4.png

 - Hover Z-201

grafik-5.png

 

This trivia event is ending on July, 31st, 23:59:59 Server Time

 

Trivia Questions

 

1. What is the name of the final boss monster inside the Level 20 Wolves Den?
               
a. Sheek
                b. Health
                c. Heath
                d. Keith

 

2. What is the name of the final boss monster inside the City Hall Sewer?
               
a. Doctor Parrell
                b. Doctor Farrell
                c. Doctor Larell
                d. Doctor Karell

 

3. What is the name of the boss monster inside the Temple of Water?
               
a. Endairon
                b. Emdairon
                c. El Dairon
                d. Endiron

 

4. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 30 Graveyard?
               
a. Anukus
                b. Ratler
                c. Kajimodo
                d. Katler

 

5. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 35 Graveyard?
               
a. Ratler
                b. Ryvious
                c. Anukus
                d. Kajimodo

 

6. What is the name of the final boss monster inside Specter's Tower?
               
a. Washington
                b. Paris
                c. London
                d. Tokyo

 

7. What is the name of the boss monster inside the Magma Dungeon?
               
a. Magmalon
                b. Lavadon
                c. Lavalon
                d. Fire Drake

 

8. What is the name of the final boss monster inside the Akia Cave?
               
a. Akia
                b. Arcadia
                c. Arka
                d. Akanai

 

 

9. What are the names of the final boss monsters inside Verdurous Forest?
               
a. Mutisha and Aram
                b. Mutisha and Anukus
                c. Mutisha and Ryvious
                d. Anukus and Ryvious

 

10. What are the names of the final boss monsters inside the Kundara Dungeon?
               
a. Mutisha and Ryvious
                b. Mutisha and Aram
                c. Paris and Aram
                d. Paris and Elga

 

Good luck!


  • 0

#2 veevil

veevil

    I made it Off Topic

  • Members
  • 12 posts
  • Playing:Dragon Saga

Posted 26 July 2018 - 03:53 PM

1. What is the name of the final boss monster inside the Level 20 Wolves Den?
                c. Heath
 

2. What is the name of the final boss monster inside the City Hall Sewer?
                b. Doctor Farrell

 

3. What is the name of the boss monster inside the Temple of Water?
               
a. Endairon
 

4. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 30 Graveyard?
                c. Kajimodo

 

5. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 35 Graveyard?
                c. Anukus

 

6. What is the name of the final boss monster inside Specter's Tower?
                b. Paris

 

7. What is the name of the boss monster inside the Magma Dungeon?
                c. Lavalon

 

8. What is the name of the final boss monster inside the Akia Cave?
                d. Akanai

 

9. What are the names of the final boss monsters inside Verdurous Forest?
                c. Mutisha and Ryvious

 

10. What are the names of the final boss monsters inside the Kundara Dungeon?
                b. Mutisha and Aram

 

 

IGN: VeePuff


  • 0

#3 AlexVolkner

AlexVolkner

    I am New.

  • New Members
  • 1 posts

Posted 26 July 2018 - 11:21 PM

1. What is the name of the final boss monster inside the Level 20 Wolves Den?
        

                c. Heath

 

2. What is the name of the final boss monster inside the City Hall Sewer?
        

                b. Doctor Farrell
        

3. What is the name of the boss monster inside the Temple of Water?


                a. Endairon
       

4. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 30 Graveyard?
             

                c. Kajimodo
            

5. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 35 Graveyard?
              

                c. Anukus

 

6. What is the name of the final boss monster inside Specter's Tower?

                b. Paris
  

7. What is the name of the boss monster inside the Magma Dungeon?

                c. Lavalon
 

8. What is the name of the final boss monster inside the Akia Cave?
    

                d. Akanai

 

9. What are the names of the final boss monsters inside Verdurous Forest?


                c. Mutisha and Ryvious

 

10. What are the names of the final boss monsters inside the Kundara Dungeon?
     

                b. Mutisha and Aram
        

 

 

IGN: zRON 

 

 


  • 0

#4 482329488581941

482329488581941

    I am New.

  • New Members
  • 1 posts

Posted 26 July 2018 - 11:22 PM

Dragon Saga Trivia – Dungeon Edition

Participate in our Special Dungeon Trivia event for a chance at awesome rewards!

Rules
- You qualify for a raffle if you answer all 10 questions correctly by choosing the correct answer from a multiple choice
- 3 winners will be chosen randomly from all participants who answered all 10 questions correctly
- Please post your IGN along with the answers to qualify for the raffle
- Only one post per person in this thread, please include all of your answers in the same post



Prizes
All 3 winners will get:

10 [Event] Enchant Insurance Scrolls
5 [Event] Reinforced Enchant Insurance Scrolls
1 [Event] Mount – the winner can chose one of the following:
- Mr. Husky
grafik-2.png
- Hover S-201
grafik-3.png
- Hover X-201
grafik-4.png
- Hover Z-201
grafik-5.png

This trivia event is ending on July, 31st, 23:59:59 Server Time

Trivia Questions

1. What is the name of the final boss monster inside the Level 20 Wolves Den?
a. Sheek
b. Health
c. Heath
d. Keith

2. What is the name of the final boss monster inside the City Hall Sewer?
a. Doctor Parrell
b. Doctor Farrell
c. Doctor Larell
d. Doctor Karell

3. What is the name of the boss monster inside the Temple of Water?
a. Endairon
b. Emdairon
c. El Dairon
d. Endiron

4. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 30 Graveyard?
a. Anukus
b. Ratler
c. Kajimodo
d. Katler

5. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 35 Graveyard?
a. Ratler
b. Ryvious
c. Anukus
d. Kajimodo

6. What is the name of the final boss monster inside Specter's Tower?
a. Washington
b. Paris
c. London
d. Tokyo

7. What is the name of the boss monster inside the Magma Dungeon?
a. Magmalon
b. Lavadon
c. Lavalon
d. Fire Drake

8. What is the name of the final boss monster inside the Akia Cave?
a. Akia
b. Arcadia
c. Arka
d. Akanai


9. What are the names of the final boss monsters inside Verdurous Forest?
a. Mutisha and Aram
b. Mutisha and Anukus
c. Mutisha and Ryvious
d. Anukus and Ryvious

10. What are the names of the final boss monsters inside the Kundara Dungeon?
a. Mutisha and Ryvious
b. Mutisha and Aram
c. Paris and Aram
d. Paris and Elga

Good luck!


  • 0

#5 shamamew

shamamew

    I made it Off Topic

  • Members
  • 21 posts
  • LocationHoa binh, Vietnam
  • Playing:Dragon Saga
  • Server:Vyvern

Posted 27 July 2018 - 12:04 AM

1. What is the name of the final boss monster inside the Level 20 Wolves Den?
               
c. Heath
2. What is the name of the final boss monster inside the City Hall Sewer?
                b. Doctor Farrell
3. What is the name of the boss monster inside the Temple of Water?
               
a. Endairon
4. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 30 Graveyard?
                c. Kajimodo
5. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 35 Graveyard?
                c. Anukus
6. What is the name of the final boss monster inside Specter's Tower?
                b. Paris
7. What is the name of the boss monster inside the Magma Dungeon?
                c. Lavalon
8. What is the name of the final boss monster inside the Akia Cave?
                d. Akanai
9. What are the names of the final boss monsters inside Verdurous Forest?
                c. Mutisha and Ryvious
10. What are the names of the final boss monsters inside the Kundara Dungeon?
                b. Mutisha and Aram
 
IGN: ShamaMew


Edited by shamamew, 27 July 2018 - 12:07 AM.

  • 0

#6 2114170530092246340

2114170530092246340

    I am New.

  • New Members
  • 1 posts

Posted 27 July 2018 - 03:37 AM

1. What is the name of the final boss monster inside the Level 20 Wolves Den?
                c. Heath
 

2. What is the name of the final boss monster inside the City Hall Sewer?
                b. Doctor Farrell

 

3. What is the name of the boss monster inside the Temple of Water?
                
a. Endairon
 

4. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 30 Graveyard?
                c. Kajimodo

 

5. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 35 Graveyard?
                c. Anukus

 

6. What is the name of the final boss monster inside Specter's Tower?
                b. Paris

 

7. What is the name of the boss monster inside the Magma Dungeon?
                c. Lavalon

 

8. What is the name of the final boss monster inside the Akia Cave?
                d. Akanai

 

9. What are the names of the final boss monsters inside Verdurous Forest?
                c. Mutisha and Ryvious

 

10. What are the names of the final boss monsters inside the Kundara Dungeon?
                b. Mutisha and Aram

 

IGN: Ttmalv


  • 0

#7 Coolsam

Coolsam

    Too Legit To Quit

  • Members
  • 4981 posts
  • LocationHiding from my Subscribers
  • Playing:Dragon Saga
  • Server:revreS

Posted 27 July 2018 - 05:48 AM

1. What is the name of the final boss monster inside the Level 20 Wolves Den?

c. Heath

2. What is the name of the final boss monster inside the City Hall Sewer?

b. Doctor Farrell

3. What is the name of the boss monster inside the Temple of Water?

a. Endairon

4. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 30 Graveyard?

c. Kajimodo

5. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 35 Graveyard?

c. Anukus

6. What is the name of the final boss monster inside Specter's Tower?

b. Paris

7. What is the name of the boss monster inside the Magma Dungeon?

c. Lavalon

8. What is the name of the final boss monster inside the Akia Cave?

d. Akanai

9. What are the names of the final boss monsters inside Verdurous Forest?

c. Mutisha and Ryvious

10. What are the names of the final boss monsters inside the Kundara Dungeon?

b. Mutisha and Aram

IGN: S0L0M0N
  • 0

#8 PsychedelicJazz

PsychedelicJazz

    I am New.

  • New Members
  • 2 posts

Posted 27 July 2018 - 11:56 AM

1. What is the name of the final boss monster inside the Level 20 Wolves Den?
                c. Heath
               

 

2. What is the name of the final boss monster inside the City Hall Sewer?
                b. Doctor Farrell
           

 

3. What is the name of the boss monster inside the Temple of Water?
                
a. Endairon
               

 

4. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 30 Graveyard?
                c. Kajimodo
              

 

5. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 35 Graveyard?
                c. Anukus
            

 

6. What is the name of the final boss monster inside Specter's Tower?
                b. Paris
             

 

7. What is the name of the boss monster inside the Magma Dungeon?
                c. Lavalon
             

 

8. What is the name of the final boss monster inside the Akia Cave?
                d. Akanai

 

 

9. What are the names of the final boss monsters inside Verdurous Forest?
                c. Mutisha and Ryvious
              

10. What are the names of the final boss monsters inside the Kundara Dungeon?
                b. Mutisha and Aram
                

 

IGN: Djoji


  • 0

#9 Kerkie27

Kerkie27

    I made it Off Topic

  • Members
  • 13 posts

Posted 27 July 2018 - 01:17 PM

IGN: Kerkie
 
1. C
2. B
3. A
4. C
5. C
6. B
7. C
8. D
9. C
10. B

  • 0

#10 KyrieDielle

KyrieDielle

    Too Legit To Quit

  • Members
  • 2317 posts
  • Playing:Nothing

Posted 28 July 2018 - 04:17 AM

1. c. Heath
2. b. Doctor Farrell
3. a. Endairon
4. c. Kajimodo
5. c. Anukus
6. b. Paris
7. c. Lavalon
8. d. Akanai
9. c. Mutisha and Ryvious
10. b. Mutisha and Aram

  • 0

#11 DarkerNight

DarkerNight

    I am New.

  • New Members
  • 1 posts

Posted 28 July 2018 - 04:52 PM

1. C. Heath

2. B. Doctor Farrell
3. A. Endairon
4. C. Kajimodo
5. C. Anukus
6. B. Paris
7. C. Lavalon
8. D. Akanai
9. C. Mutisha and Ryvious
10. B. Mutisha and Aram
IGN : THOT101
 

 


  • 0

#12 nidust

nidust

    I am New.

  • New Members
  • 1 posts

Posted 28 July 2018 - 05:00 PM

1. What is the name of the final boss monster inside the Level 20 Wolves Den?
        

                c. Heath

 

2. What is the name of the final boss monster inside the City Hall Sewer?
        

                b. Doctor Farrell
        

3. What is the name of the boss monster inside the Temple of Water?


                a. Endairon
       

4. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 30 Graveyard?
             

                c. Kajimodo
            

5. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 35 Graveyard?
              

                c. Anukus

 

6. What is the name of the final boss monster inside Specter's Tower?

                b. Paris
  

7. What is the name of the boss monster inside the Magma Dungeon?

                c. Lavalon
 

8. What is the name of the final boss monster inside the Akia Cave?
    

                d. Akanai

 

9. What are the names of the final boss monsters inside Verdurous Forest?


                c. Mutisha and Ryvious

 

10. What are the names of the final boss monsters inside the Kundara Dungeon?
     

                b. Mutisha and Aram

ING:Tamunora


  • 0

#13 mrnhoi

mrnhoi

    I am New.

  • New Members
  • 1 posts

Posted 28 July 2018 - 05:02 PM

1. What is the name of the final boss monster inside the Level 20 Wolves Den?
c. Heath


2. What is the name of the final boss monster inside the City Hall Sewer?
b. Doctor Farrell



3. What is the name of the boss monster inside the Temple of Water?
a. Endairon


4. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 30 Graveyard?
c. Kajimodo



5. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 35 Graveyard?
c. Anukus



6. What is the name of the final boss monster inside Specter's Tower?
b. Paris



7. What is the name of the boss monster inside the Magma Dungeon?
c. Lavalon



8. What is the name of the final boss monster inside the Akia Cave?
d. Akanai



9. What are the names of the final boss monsters inside Verdurous Forest?
c. Mutisha and Ryvious



10. What are the names of the final boss monsters inside the Kundara Dungeon?
b. Mutisha and Aram




IGN: Argok
  • 0

#14 white11661

white11661

    I am New.

  • New Members
  • 1 posts

Posted 29 July 2018 - 10:02 PM

1. What is the name of the final boss monster inside the Level 20 Wolves Den?
                c. Heath
              

2. What is the name of the final boss monster inside the City Hall Sewer?
                b. Doctor Farrell

 

3. What is the name of the boss monster inside the Temple of Water?
                
a. Endairon

 

4. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 30 Graveyard?
                c. Kajimodo

 

5. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 35 Graveyard?
                c. Anukus

 

6. What is the name of the final boss monster inside Specter's Tower?
               
b. Paris

 

7. What is the name of the boss monster inside the Magma Dungeon?
                c. Lavalon

 

8. What is the name of the final boss monster inside the Akia Cave?
                d. Akanai

 

9. What are the names of the final boss monsters inside Verdurous Forest?
                c. Mutisha and Ryvious

 

10. What are the names of the final boss monsters inside the Kundara Dungeon?
                b. Mutisha and Aram

 

IGN : Steacher
 


  • 0

#15 belovedcheeta

belovedcheeta

    I am New.

  • New Members
  • 1 posts

Posted 30 July 2018 - 04:32 PM

1. What is the name of the final boss monster inside the Level 20 Wolves Den?
        

                c. Heath

 

2. What is the name of the final boss monster inside the City Hall Sewer?
        

                b. Doctor Farrell
        

3. What is the name of the boss monster inside the Temple of Water?


                a. Endairon
       

4. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 30 Graveyard?
             

                c. Kajimodo
            

5. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 35 Graveyard?
              

                c. Anukus

 

6. What is the name of the final boss monster inside Specter's Tower?

                b. Paris
  

7. What is the name of the boss monster inside the Magma Dungeon?

                c. Lavalon
 

8. What is the name of the final boss monster inside the Akia Cave?
    

                d. Akanai

 

9. What are the names of the final boss monsters inside Verdurous Forest?


                c. Mutisha and Ryvious

 

10. What are the names of the final boss monsters inside the Kundara Dungeon?
     

                b. Mutisha and Aram

 

ign: hsonair


  • 0

#16 1236180304093740370

1236180304093740370

    I am New.

  • New Members
  • 2 posts

Posted 31 July 2018 - 04:06 AM

Dragon Saga Trivia – Dungeon Edition

Participate in our Special Dungeon Trivia event for a chance at awesome rewards!

Rules
- You qualify for a raffle if you answer all 10 questions correctly by choosing the correct answer from a multiple choice
- 3 winners will be chosen randomly from all participants who answered all 10 questions correctly
- Please post your IGN along with the answers to qualify for the raffle
- Only one post per person in this thread, please include all of your answers in the same post



Prizes
All 3 winners will get:

10 [Event] Enchant Insurance Scrolls
5 [Event] Reinforced Enchant Insurance Scrolls
1 [Event] Mount – the winner can chose one of the following:
- Mr. Husky
grafik-2.png
- Hover S-201
grafik-3.png
- Hover X-201
grafik-4.png
- Hover Z-201
grafik-5.png

This trivia event is ending on July, 31st, 23:59:59 Server Time

Trivia Questions

1. What is the name of the final boss monster inside the Level 20 Wolves Den?
a. Sheek
b. Health
c. Heath
d. Keith

2. What is the name of the final boss monster inside the City Hall Sewer?
a. Doctor Parrell
b. Doctor Farrell
c. Doctor Larell
d. Doctor Karell

3. What is the name of the boss monster inside the Temple of Water?
a. Endairon
b. Emdairon
c. El Dairon
d. Endiron

4. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 30 Graveyard?
a. Anukus
b. Ratler
c. Kajimodo
d. Katler

5. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 35 Graveyard?
a. Ratler
b. Ryvious
c. Anukus
d. Kajimodo

6. What is the name of the final boss monster inside Specter's Tower?
a. Washington
b. Paris
c. London
d. Tokyo

7. What is the name of the boss monster inside the Magma Dungeon?
a. Magmalon
b. Lavadon
c. Lavalon
d. Fire Drake

8. What is the name of the final boss monster inside the Akia Cave?
a. Akia
b. Arcadia
c. Arka
d. Akanai


9. What are the names of the final boss monsters inside Verdurous Forest?
a. Mutisha and Aram
b. Mutisha and Anukus
c. Mutisha and Ryvious
d. Anukus and Ryvious

10. What are the names of the final boss monsters inside the Kundara Dungeon?
a. Mutisha and Ryvious
b. Mutisha and Aram
c. Paris and Aram
d. Paris and Elga

Good luck!


1. What is the name of the final boss monster inside the Level 20 Wolves Den?

c. Heath

2. What is the name of the final boss monster inside the City Hall Sewer?

b. Doctor Farrell

3. What is the name of the boss monster inside the Temple of Water?

a. Endairon

4. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 30 Graveyard?

c. Kajimodo

5. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 35 Graveyard?

c. Anukus

6. What is the name of the final boss monster inside Specter's Tower?

b. Paris

7. What is the name of the boss monster inside the Magma Dungeon?

c. Lavalon

8. What is the name of the final boss monster inside the Akia Cave?

d. Akanai

9. What are the names of the final boss monsters inside Verdurous Forest?

c. Mutisha and Ryvious

10. What are the names of the final boss monsters inside the Kundara Dungeon?

b. Mutisha and Aram
  • 0

#17 1236180304093740370

1236180304093740370

    I am New.

  • New Members
  • 2 posts

Posted 31 July 2018 - 04:08 AM

1. What is the name of the final boss monster inside the Level 20 Wolves Den?

c. Heath

2. What is the name of the final boss monster inside the City Hall Sewer?

b. Doctor Farrell

3. What is the name of the boss monster inside the Temple of Water?

a. Endairon

4. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 30 Graveyard?

c. Kajimodo

5. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 35 Graveyard?

c. Anukus

6. What is the name of the final boss monster inside Specter's Tower?

b. Paris

7. What is the name of the boss monster inside the Magma Dungeon?

c. Lavalon

8. What is the name of the final boss monster inside the Akia Cave?

d. Akanai

9. What are the names of the final boss monsters inside Verdurous Forest?

c. Mutisha and Ryvious

10. What are the names of the final boss monsters inside the Kundara Dungeon?

b. Mutisha and Aram
ign:kopiiice
  • 0

#18 Leostra1

Leostra1

    I made it Off Topic

  • Members
  • 32 posts

Posted 31 July 2018 - 05:20 AM

1. What is the name of the final boss monster inside the Level 20 Wolves Den?
                c. Heath
 

2. What is the name of the final boss monster inside the City Hall Sewer?
                b. Doctor Farrell

 

3. What is the name of the boss monster inside the Temple of Water?
                
a. Endairon
 

4. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 30 Graveyard?
                c. Kajimodo

 

5. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 35 Graveyard?
                c. Anukus

 

6. What is the name of the final boss monster inside Specter's Tower?
                b. Paris

 

7. What is the name of the boss monster inside the Magma Dungeon?
                c. Lavalon

 

8. What is the name of the final boss monster inside the Akia Cave?
                d. Akanai

 

9. What are the names of the final boss monsters inside Verdurous Forest?
                c. Mutisha and Ryvious

 

10. What are the names of the final boss monsters inside the Kundara Dungeon?
                b. Mutisha and Aram




IGN : ImNOTnice


  • 0

#19 Dragonlark

Dragonlark

    Technically Minded

  • Community Managers
  • 2092 posts
  • Playing:Dragon Saga

Posted 01 August 2018 - 02:13 PM

Thank you for all of your entries everyone! We will be announcing the winners tomorrow!


  • 0

#20 mama901

mama901

    I am New.

  • Members
  • 4 posts

Posted 01 August 2018 - 03:43 PM

1. What is the name of the final boss monster inside the Level 20 Wolves Den?

c. Heath

2. What is the name of the final boss monster inside the City Hall Sewer?

b. Doctor Farrell

3. What is the name of the boss monster inside the Temple of Water?

a. Endairon

4. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 30 Graveyard?

c. Kajimodo

5. What is the name of the final boss monster inside the Lv. 35 Graveyard?

c. Anukus

6. What is the name of the final boss monster inside Specter's Tower?

b. Paris

7. What is the name of the boss monster inside the Magma Dungeon?

c. Lavalon

8. What is the name of the final boss monster inside the Akia Cave?

d. Akanai

9. What are the names of the final boss monsters inside Verdurous Forest?

c. Mutisha and Ryvious

10. What are the names of the final boss monsters inside the Kundara Dungeon?

b. Mutisha and Aram

 

IGN : Stardred


  • 0

#21 Dragonlark

Dragonlark

    Technically Minded

  • Community Managers
  • 2092 posts
  • Playing:Dragon Saga

Posted 02 August 2018 - 11:19 AM

The winners have been selected from our random raffle! Congratulations to:

 

Argok
Ttmalv
DJRainmker
 
Please let us know which mount reward you would like to receive of the four mount options! We will be sending out rewards early next week!

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users