[Chaos] Pet lost due to auto feeding inactivated itself by system - Ragnarok Online Community Chat - WarpPortal Community Forums

Jump to content


Photo
- - - - -

[Chaos] Pet lost due to auto feeding inactivated itself by system


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 youkidding12

youkidding12

    Amateur Blogger

  • Members
  • 206 posts

Posted 29 June 2020 - 02:54 AM

I lost my Succubus pet some how, and I happen to be recording,

and I find that when I was afking, auto feeding inactivated itself by system!!!

 

is it a bug? anyone know why and how to avoid that?

 

do you think I can get my pet back by sending a ticket with the replay?

 

btw, the replay is very long, how to replay it at the middle time?

 

Thank you


  • 0

#2 yamasakai90

yamasakai90

    Too Legit To Quit

  • Members
  • 2711 posts
  • LocationUnder the Ground
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:Chaos

Posted 29 June 2020 - 07:28 PM

Don't think you can select parts of the replay unless you convert it to video using a screen recorder. Anyway you can 4x the speed (but it will still take some time.


  • 0

#3 Boyeteers

Boyeteers

    Too Legit To Quit

  • Members
  • 2277 posts

Posted 29 June 2020 - 08:35 PM

Placing the pet to egg status then reusing it with incubator will reset your pet into manual feeding so you gotta click that auto feeding button again every time you use pet incubator bruh.
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users