Malaysian people here! - Page 14 - Ragnarok Online - WarpPortal Community Forums

Jump to content


Photo

Malaysian people here!


  • Please log in to reply
330 replies to this topic

#326 Pulut

Pulut

    I made it Off Topic

  • Members
  • 31 posts
  • LocationMalaysia
  • Playing:Ragnarok Online

Posted 21 March 2020 - 04:34 AM

Gengs...

Woe yang 2nd class biasa hari apa?

 


  • 0

#327 EXDRIVE

EXDRIVE

    I made it Off Topic

  • Members
  • 77 posts
  • LocationMalaysia
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:Yggdrasil/묘르닐/Valhalla

Posted 23 March 2020 - 07:16 AM

Woe TE?

Kalau tak silap ahad malam pukul 10pm-11pm waktu Malaysia  :ani_swt3:


  • 0

#328 Pulut

Pulut

    I made it Off Topic

  • Members
  • 31 posts
  • LocationMalaysia
  • Playing:Ragnarok Online

Posted 01 April 2020 - 08:43 AM

Woe TE?

Kalau tak silap ahad malam pukul 10pm-11pm waktu Malaysia  :ani_swt3:

 

Guild MY takde woe?

tak prnah join woe, jadi nak merasa  :rolleyes:


  • 0

#329 EXDRIVE

EXDRIVE

    I made it Off Topic

  • Members
  • 77 posts
  • LocationMalaysia
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:Yggdrasil/묘르닐/Valhalla

Posted 02 April 2020 - 07:11 AM

Guild MY yg woe rasanya dh takde. Yg hardcore woe byk dh bwk diri huhu


  • 0

#330 Hadzrin

Hadzrin

    I am New.

  • Members
  • 4 posts
  • LocationMalaysia
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:Chaos

Posted 02 April 2020 - 04:42 PM

Mana yang still active tu biasa gather dekat mana? Aku baru nak start main balik dah lama sangat tinggal


Edited by Hadzrin, 02 April 2020 - 04:42 PM.

  • 0

#331 EXDRIVE

EXDRIVE

    I made it Off Topic

  • Members
  • 77 posts
  • LocationMalaysia
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:Yggdrasil/묘르닐/Valhalla

Posted 05 April 2020 - 09:56 AM

Biasa dkt juno dari apa yg aku nampak... Aku leh cadangkn guild sempers. Port dorg dkt geffen. Boleh kata ada jugak la player Malaysian kita sana

Cuba tanya dlm thread ni https://forums.warpp...lleveling-open/


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users