Malaysian people here! - Page 14 - Ragnarok Online - WarpPortal Community Forums

Jump to content


Photo

Malaysian people here!


  • Please log in to reply
335 replies to this topic

#326 Pulut

Pulut

    I made it Off Topic

  • Members
  • 44 posts
  • LocationMalaysia
  • Playing:Ragnarok Online

Posted 21 March 2020 - 04:34 AM

Gengs...

Woe yang 2nd class biasa hari apa?

 


  • 0

#327 EXDRIVE

EXDRIVE

    I made it Off Topic

  • Members
  • 92 posts
  • LocationMalaysia
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:iRO Chaos / kRO Baphomet

Posted 23 March 2020 - 07:16 AM

Woe TE?

Kalau tak silap ahad malam pukul 10pm-11pm waktu Malaysia  :ani_swt3:


  • 0

#328 Pulut

Pulut

    I made it Off Topic

  • Members
  • 44 posts
  • LocationMalaysia
  • Playing:Ragnarok Online

Posted 01 April 2020 - 08:43 AM

Woe TE?

Kalau tak silap ahad malam pukul 10pm-11pm waktu Malaysia  :ani_swt3:

 

Guild MY takde woe?

tak prnah join woe, jadi nak merasa  :rolleyes:


  • 0

#329 EXDRIVE

EXDRIVE

    I made it Off Topic

  • Members
  • 92 posts
  • LocationMalaysia
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:iRO Chaos / kRO Baphomet

Posted 02 April 2020 - 07:11 AM

Guild MY yg woe rasanya dh takde. Yg hardcore woe byk dh bwk diri huhu


  • 0

#330 Hadzrin

Hadzrin

    I am New.

  • Members
  • 4 posts
  • LocationMalaysia
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:Chaos

Posted 02 April 2020 - 04:42 PM

Mana yang still active tu biasa gather dekat mana? Aku baru nak start main balik dah lama sangat tinggal


Edited by Hadzrin, 02 April 2020 - 04:42 PM.

  • 0

#331 EXDRIVE

EXDRIVE

    I made it Off Topic

  • Members
  • 92 posts
  • LocationMalaysia
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:iRO Chaos / kRO Baphomet

Posted 05 April 2020 - 09:56 AM

Biasa dkt juno dari apa yg aku nampak... Aku leh cadangkn guild sempers. Port dorg dkt geffen. Boleh kata ada jugak la player Malaysian kita sana

Cuba tanya dlm thread ni https://forums.warpp...lleveling-open/


  • 0

#332 DBA1000C

DBA1000C

    I made it Off Topic

  • Members
  • 26 posts

Posted 09 April 2020 - 04:30 PM

Hey gais, aku baru start RO balik minggu lepas. Main ROT, ada guild malaysia tak? atau port kat ROT mana orng Malaysia semua hang out


  • 0

#333 manicbiscuit

manicbiscuit

    I made it Off Topic

  • Members
  • 26 posts
  • LocationMalaysia
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:Chaos iRO

Posted 20 April 2020 - 05:55 AM

try lepak kat Juno. Verus atau Al Debaran. carik la yg guild Emblem dia cam lambang bendera Malaysia. ada lah orang kita kat situ. haha. tapi kat iRO Transcendence taktau la pulak. kena g kat forum iRO Trans kot. sini iRO Renewal Chaos biasanya, kebanyakkannya.


  • 0

#334 EXDRIVE

EXDRIVE

    I made it Off Topic

  • Members
  • 92 posts
  • LocationMalaysia
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:iRO Chaos / kRO Baphomet

Posted 21 April 2020 - 04:25 AM

RT aku tak pasti mana slalu port Malaysian lepak. Bleh cuba area geffen tak pun izulde. Ajak la kwn2 lain sama meriahkn iRO hehe. Ni kalau iklan dkt page MSPRO mesti ada yg join punya
  • 0

#335 Pulut

Pulut

    I made it Off Topic

  • Members
  • 44 posts
  • LocationMalaysia
  • Playing:Ragnarok Online

Posted 21 April 2020 - 05:54 AM

so far korang guna VPN ape yg okay, try pingbooster tapi macm meh  :wacko:(avg ms 170+)


Edited by Pulut, 21 April 2020 - 05:55 AM.

  • 0

#336 EXDRIVE

EXDRIVE

    I made it Off Topic

  • Members
  • 92 posts
  • LocationMalaysia
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:iRO Chaos / kRO Baphomet

Posted 14 July 2020 - 06:21 AM

Mana korang? PKP dh abis ni hahaha  :heh:  :heh:  :heh:

 

so far korang guna VPN ape yg okay, try pingbooster tapi macm meh  :wacko:(avg ms 170+)

 

Sori 3 bulan kemudian baru balas hahaha. Ping 170+ tu bagi aku dh ok sgt sbb aku punya ping hover dlm 190+  :p_cry:


Edited by EXDRIVE, 14 July 2020 - 06:22 AM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users