Orang INDONESIA Di Sini - Page 56 - Ragnarok Online - WarpPortal Community Forums

Jump to content


Photo

Orang INDONESIA Di Sini


  • Please log in to reply
1384 replies to this topic

#1376 addas1

addas1

    I am New.

  • New Members
  • 3 posts

Posted 29 November 2020 - 07:19 AM

Bro kok kagak bisa register RO di Wapportal Ya? Mohon Bantuannya Cuy !


  • 0

#1377 addas1

addas1

    I am New.

  • New Members
  • 3 posts

Posted 29 November 2020 - 07:21 AM

hai semuanya.

mau tanya dong. ane baru mau buat buat RO nih. tapi kok dibilang "You are not allowed to view this content." ya?

ada yang bisa bantu?

 

Sama Cuk Gua nyari solusinya Juga nih !


  • 0

#1378 Noirys

Noirys

    I am New.

  • New Members
  • 1 posts

Posted 21 December 2020 - 09:07 PM

eh serius nanya, bedanya Ragnarok Online, Ragnarok Forever Love(Lv99/MonkLv50), dan Ragnarok Transcendence ?
gua mau nerusin forever love jadi bingung jir takutnya kedepannya ada buka tutup serper. bagus mana ya?

please rep this fastt


  • 0

#1379 Begovicijzer

Begovicijzer

    I am New.

  • New Members
  • 9 posts

Posted 09 January 2021 - 08:05 AM

Kalo mo daftar skrg pke proxy site. search aja di google. trus pilish USA server10, ketik deh web ragnarok nya.trus daftarin. ane dah sering bikin akun RO warpportal. dah 5x sukses smua

 


  • 0

#1380 wawan123

wawan123

    I am New.

  • New Members
  • 5 posts
  • Playing:Nothing

Posted 02 February 2021 - 10:27 PM

Dear GM.

This is about the password change campaign. I am forgotten about my 2 of warpportal id / the email address I used to register it with & the pass.

But i remember my game id for login & the pass, also my in game name character. My last log in with this character is about a few days before the password change campaign is end. And also i participated for the last spooky machine event ( until now this event is currently active ) for a few times with this character. And can not log in anymore after the campaign.

 

1st id

for log in game id is : geneticali

pass is                     : ******* ( i still keep it and will give it if necessary )

in game character is: *Pollux

 

2nd id

for log in game id is : rangecwek1

pass is                     : ******* ( i still keep it and will give it if necessary )

in game character is: M a d o n n a & xxxx xxxxx

 

 

what i have to do with this issue? Just wanna log in game again.

Many thanks & Kindly regards.

 

 


  • 0

#1381 wawan123

wawan123

    I am New.

  • New Members
  • 5 posts
  • Playing:Nothing

Posted 02 February 2021 - 10:40 PM

Hallo semua.

Mungkin senior & kawan semua ada yang punya masalah seperti saya di atas, tidak bisa login setelah kampanye ganti password.

Dan masalahnya lupa / hilang pass warpportalnya.

bagaimana agar bisa menyelesaikan masalah ini dan bisa login kembali. Harap informasi & saran dari kawan sekalian.

Salam & terimakasih.


  • 0

#1382 grendy1921

grendy1921

    I am New.

  • New Members
  • 1 posts

Posted 13 March 2021 - 07:59 PM

ada yang bisa bantu, kenapa ya ga bisa bikin akun RO ? muncul halaman "You are not allowed to view this content."

 

tolong dong kalo ada yang tau..


  • 0

#1383 MamaSemock

MamaSemock

    I am New.

  • New Members
  • 1 posts

Posted 21 March 2021 - 08:21 AM

ada yang bisa bantu gak

kenapa setiap di tekan start pada launcher nya , tidak terjadi apa apa

di cek di task manager juga tidak terjadi apa- apa

tolong bantuannya


  • 0

#1384 Essmikayl

Essmikayl

    Amateur Blogger

  • Members
  • 496 posts
  • Twitter:@bhismocabbage
  • Locationphone code +62
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:Mayhem

Posted 08 April 2021 - 06:44 PM

Ada yang mo ikut WoE TE? 
ding saya
Discord Laevateinn #8288


  • 0

#1385 TweFoju

TweFoju

    I am New.

  • New Members
  • 1 posts

Posted 14 October 2021 - 10:44 PM

Halo

absen ya

gw baru mau coba lagi maen iRO, dulu terakhir kali gw sempet maen iRO di tahun 2004/2005 tapi karena masih fokus maen idRO jadi yang iRO ga kepegang

 

ini pengen balik maen lagi kalau ada yang masih ada leveling dari awal, boleh japri de bakalan butuh party neh


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users