WPE Transfer problem info. - Page 2 - Archives - WarpPortal Community Forums

Jump to content


Photo
- - - - -

WPE Transfer problem info.


  • Please log in to reply
42 replies to this topic

#26 pippi

pippi

    I made it Off Topic

  • Members
  • 80 posts
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:classic and renewal

Posted 10 December 2010 - 01:00 PM

Cannot convert wp points to kafra points too. The window doesnt show up. Tried it on another account too but it doesnt work. please fix it!
  • 0

#27 Heimdallr

Heimdallr

    Too Legit To Quit

  • Community Managers
  • 3649 posts
  • Playing:Ragnarok Online

Posted 10 December 2010 - 01:16 PM

We are working on this.

But this problem is seemingly affecting some accounts, but not others, it is happening to others on different games as well.

I am PMing those that stated they have this problem.

Please reply to that PM if you can and I will see if this happens to me too on your WP account. If so then we have a test subject which will help speed up the fixing.
  • 0

#28 meladizzle

meladizzle

    I made it Off Topic

  • Members
  • 55 posts

Posted 10 December 2010 - 01:36 PM

I am haveing that problem too, for some odd reason
  • 0

#29 Testiculo

Testiculo

    Amateur Blogger

  • Members
  • 116 posts

Posted 10 December 2010 - 02:02 PM

same problem
  • 0

#30 Ignapp

Ignapp

    I made it Off Topic

  • Members
  • 40 posts

Posted 10 December 2010 - 02:29 PM

Same here =/
  • 0

#31 Heimdallr

Heimdallr

    Too Legit To Quit

  • Community Managers
  • 3649 posts
  • Playing:Ragnarok Online

Posted 10 December 2010 - 04:39 PM

Ok, can I get those with this problem to try and login -> power up and transfer to a game acct please.

We resynced the system in hopes it fixes this.

If it still shows up as a "blank" instead of the transfer information then please let me know the following.

Is this the WP account that is having problems (the one tied to your Forum Nickname.)
What country you play from
Operating system
Browser
What language setting you are using

Ideally I want to find someone that has the issue on 1 PC, but then on their other PC it works fine, then we can try and figure out the problem.
  • 0

#32 ninou

ninou

    I made it Off Topic

  • Members
  • 89 posts
  • LocationReunion island
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:Chaos

Posted 10 December 2010 - 06:00 PM

It still don't work.
Here are the informations :

I'm play from reunion island ( Frehcn island in the indian ocean)
Windows vista
IE7, forefow, google chrome
Language settinh : French
I also tried on another computer !

If you can, add 2000kp to the account that has 0 point please. (the other one has 10 points, don't add on this one)
Try to do it for me.

Thanks
  • 0

#33 Ignapp

Ignapp

    I made it Off Topic

  • Members
  • 40 posts

Posted 10 December 2010 - 06:11 PM

Country: Chile
Operating system: Windows XP
Browser: Chrome, Mozilla and IE
language setting: Spanish
  • 0

#34 Heimdallr

Heimdallr

    Too Legit To Quit

  • Community Managers
  • 3649 posts
  • Playing:Ragnarok Online

Posted 10 December 2010 - 06:13 PM

Thank you all for your help, for those posting here and those that PMed me.

We have isolated it down to it being a language setting.

I was able to make mine "fail" by switching to French language location.

We are working on this currently so that your language settings has no bearing on if it will load. For now US region settings work, I know the PC restarting to do that isn't really fun, but it is a temporary solution until we fix the core issue.

Control panel > Region and Language settings > administration > change system locale button.
restart PC.
  • 0

#35 ninou

ninou

    I made it Off Topic

  • Members
  • 89 posts
  • LocationReunion island
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:Chaos

Posted 10 December 2010 - 06:40 PM

Thanks,

Changing region and language worked for me. You have to restart PC.

U did the conert for me, thanks for the bonus :unsure:) :rolleyes:)
  • 0

#36 Heimdallr

Heimdallr

    Too Legit To Quit

  • Community Managers
  • 3649 posts
  • Playing:Ragnarok Online

Posted 10 December 2010 - 06:47 PM

Upon further testing it is discovered that changing just your browser language western US is sufficient.
  • 0

#37 pippi

pippi

    I made it Off Topic

  • Members
  • 80 posts
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:classic and renewal

Posted 11 December 2010 - 05:26 AM

problem has been solved now. thanks for having fixed it!!!
  • 0

#38 Canada

Canada

    Amateur Blogger

  • Banned
  • 252 posts
  • Location[ Valkyrie ] Over your dead body in PVP =)
  • Playing:Ragnarok Online

Posted 11 December 2010 - 08:56 AM

Posted Image

We cannot convert points because this menu do not appear >.<

+1 fix it plox
  • 0

#39 Miyuki

Miyuki

    Awarded #1 Troll

  • Members
  • 598 posts
  • LocationUnderground
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:Ymir

Posted 11 December 2010 - 09:03 AM

+1 fix it plox

Change your browser's encoding for that page to either Unicode (UTF-8) or Western (ISO-8859-1).
  • 0

#40 Canada

Canada

    Amateur Blogger

  • Banned
  • 252 posts
  • Location[ Valkyrie ] Over your dead body in PVP =)
  • Playing:Ragnarok Online

Posted 11 December 2010 - 01:19 PM

Change your browser's encoding for that page to either Unicode (UTF-8) or Western (ISO-8859-1).

thanks :rolleyes:
  • 0

#41 DrAzzy

DrAzzy

    Really Azzy? Already?

  • VMod Retired
  • 15606 posts
  • LocationNew England
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:Chaos-Clandestine Society

Posted 11 December 2010 - 03:00 PM

Aren't locale problems frustrating?

I work in test for a company that makes a database product for a worldwide market, and i'm constantly hearing of locale-dependent problems. Luckily, that's not my area to test.
  • 0

#42 XIII_Eraser

XIII_Eraser

    Too Legit To Quit

  • Members
  • 1442 posts
  • LocationBehind You
  • Playing:Ragnarok Online
  • Server:Ymir

Posted 12 December 2010 - 12:55 PM

changed my browser's encoding for that page I'm using firefox and nothing still
  • 0

#43 Heimdallr

Heimdallr

    Too Legit To Quit

  • Community Managers
  • 3649 posts
  • Playing:Ragnarok Online

Posted 13 December 2010 - 02:03 PM

This problem should be fixed already, please flush your browser cache and try again.

If not fixed for you then we will have to check deeper into your setup to see what is now the problem.
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users